Billigaste flyg - Allt matnyttigt om det Billigaste Flyget


Hitta billiga flyg

Hitta billiga flyg

Det finns många sätt att leta reda på de billigaste flygbiljetterna men för att få riktigt billiga flyg med något av de mer seriösa flygbolagen är det ett par saker som du ska tänka på när du letar efter flygbiljetterna.

  • Boka biljetterna minst 6 månader i förväg eller någon dag innan resan, så kallad Sista Minuten Resa.
  • Tänk på att boka biljetterna innan du bokar hotellrum eftersom flygbiljetterna kan växla ganska mycket i pris bara du flyttar avrese- eller hemresedagen en till tre dagar.
  • Genom att stanna borta natten mellan söndag och måndag blir flygbiljetterna ofta mycket billigare.
  • Det är ofta billigare att flyga på en helg eftersom få företag gör detta. Dock gäller detta inte under storhelger när många privatpersoner åker på weekendresa till t.ex. London eller Paris
  • Om du söker på samma resa flera gånger på många jämförelsesidor ser flygbolaget detta som att det finns många som är intresserade av just den billiga resan. Detta gör att efter ett par sökningar så kommer flygbolaget höja priset på flyget vilket gör att många resenärer börjar söka ännu mer vilket gör att resan ökar ännu mer i pris och resenären tror att biljetterna börjar ta slut och bokar resan som blivit några hundringar dyrare. Tipset är att bestäm tidigt vart och när ni ska åka och boka resan efter bara en eller två sökningar på jämförelsesiter.


Boka dina billiga flygbiljetter

Boka billiga flygbiljetter

När du ska boka flygbiljetterna kan det vara bra att gå in på en jämförelsesida för att se vilka priser som är de lägsta och vilket datum som har det billigaste flygbiljetterna. Sedan kan du ringa och gå ner till er lokala resebyrå för att fråga om just denna biljett och vad de kan sälja den för. Ibland har de bättre priser eller hittar ett liknande och billigare flyg.

Tips på några av de bästa jämförelsesidor på nätet är.